Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de burniţă și polei, care este valabilă și în județul Dâmbovița.

Avertizare este valabilă astăzi, 25 ianuarie, până la ora 12.00.

Local se va înregistra burniță, care favorizează depunerea de polei în zona joasă a județului Dâmbovița.mă de burniţă, iar pe DN 1A Ploieşti – Braşov ninge slab, carosabilul fiind umed, precizează sursa citată. Şi aici se acţionează cu material antiderapant.

Ceaţa reduce vizibilitatea în trafic sub 100 de metri pe DN 71, între localităţile Fieni şi Cota 1000, judeţul Dâmboviţa.

Pentru reducerea riscului rutier, poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi de drum, să ia în considerare că distanţa de frânare creşte pe un carosabil umed sau alunecos, să îşi asigure o bună vizibilitate prin parbriz, lunetă şi geamuri laterale şi să folosească luminile de ceaţă dacă se deplasează pe drumuri unde este prezent acest fenomen.

 

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentJaful avuției naționale! Profiturile Petrom, ascunse de toți politicienii din ultimii 20 de ani. DOCUMENTE
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET