Meteorologii au emis o atentionare de tip cod galben de vânt, pentru astăzi, 24 mai, în mai multe județe (Alba, Sibiu, Olt sau Dolj). În același timp, sunt anunțate ploi însemnate cantitativ, în urmatoarele zile, inclusiv în județul Dâmbovița. Temperaturile maxime vos scădea semnificativ, în următoarele zile.

Codul galben de vânt, anunțat de meteorologi, este valabil, pâna la aceasta oră (n.m. 24 mai,ora 14.00), doar pentru patru județe, din Transilvania și zona Olteniei. În același timp, în toată țara sunt anunțate ploi însemnate cantitativ.

La Târgoviște, în Dâmbovița, conform prognozei meteorologice, urmează cinci zile de ploi.

De duminică, 24 mai, până inclusiv vineri, 29 mai, sunt anunțate ploi, însoțite adesea de descărcări electrice, în tot judetul Dâmbovița. Cantitățile de precipitații vor fi însemnate pe alocuri. Temperaturile maxime, la Târgoviște, în acest interval (24-29 mai) se vor situa între 16 și 20 de grade Celsius, la Târgoviște.

În vreme ce noaptea se vor înregistra chiar și minime de doar 7 grade Celsius. Vremea va reveni la normalul perioadei, în județul Dâmbovița, abia de sâmbătă, 30 mai.

Articolul precedentCrește, din nou, numărul de cazuri noi de coronavirus. În Dâmbovița 6 cazuri noi (total 258)
Articolul următorAlertă de coronavirus în județul Galați. Două localitați intră în carantină