Doi dintre copii secției de tenis a CS Târgoviște produc rezultate pe bandă rulantă. Andrei Voican și Evelyn Neacșu au reușit alte câteva rezultate  execelente, la categoriile lor de vârstă, în ultimele zile.

Conform informațiilor furnizate chiar de cei de la CS Târgoviște, Evelyn Neacșu a cucerit un nou trofeu, la categoria de vârstă 12 ani:

Foto– Evelyn Neacșu 12 ani ( sursa foto-cstargoviste.ro)

„Tenismena Evelyn Neacșu a strălucit din plin la ediția din acest an a Cupei Double A, găzduită de orașul Ploiești. Sportiva de la CS Târgoviște, coordonată de Sorin Erlic, a reușit să-și adjudece la pas trofeul pus în joc la categoria Under 12. Evelyn a devenit câștigătoarea turneului după ce s-a impus în finală în fața Nicolei Stan (Asociația Altius Tenis Club), cu 6-2, 6-3. De asemenea, în semifinale, tenismena clubului nostru a trecut de Ana Ioana Varsa (ACS MS Team), cu 6-1, 6-2, iar în faza sferturilor de finală de Tiana Maria Tiprigan (CSȘ Ploiești), cu 6-2, 6-1. Cum a plecat din postura de favorită 1 a Cupei, Evelyn a avut liber în primul tur.”

Și la masculin, prin Andrei Voican, CS Târgoviște are motive de satisfacție.

FotoAndrei Voican 16 ani (sursa cstargoviste.ro)

„În perioada 27 mai -1 iunie, sportivul de la CS Târgoviște participă la Campionatele Naționale Individuale de vară, destinate categoriei de vârstă Under 16. Tenismenul antrenat de Pompiliu Nedelcu țintește un loc cât mai bun la finalul concursului. La ediția din acest an a întrecerii, Voican a fost desemnat de organizatori favoritul numărul 5. Luni, în primul joc al Naționalelor, Voican a trecut de Eric Verdeș (CSM Zalău), în trei seturi, cu scorul de 6-4, 2-6, 6-3. Tenismenul clubului nostru va juca în turul 2 împotriva lui Tudor Bartha, de la CS Winners TC. Așa cum se cunoaște, Voican va reprezenta în acest an România la Festivalul Olimpic al Tineretului European.”

Articolul precedentO biciclistă a ajuns la spital, după ce a fost lovită de o mașină, la Titu
Articolul următorTânăr de 19 ani reținut de polițiști, după ce a fost depistat conducând sub influența substanțelor psihoactive