Spărgătorii de automate de cafea, ce își făcuseră, în ultima vreme, din această ocupație o sursă sigură de venit, au fost reținuți. Doi bărbați și o femeie au fost prinși în flagrant de polițiștii târgovișteni, în această dimineață.

Conform unei informări a IPJ Dâmbovița, spărgătorii de automate de cafea dăduseră mai multe lovituri, în ultima vreme, la aceste aparate, nu numai din Târgoviște ci în toată zona Munteniei, acestea devenind o țintă predilectă pentru cei doritori de câștiguri facile, chiar dacă nu foarte mari.

În această dimineață, 25 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște,în timp ce se aflau în executarea unor atribuții de serviciu, au surprins în flagrant o femeie și doi bărbați în timp ce încercau să sustragă bani dintr-un automat de cafea, de la un astfel de aparat aflat amplasat în Târgoviște. ( foto– „ustensilele de lucru”)

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii de furt calificat.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale, întrucât modul de operare este asemănător cu cel utilizat în ultima perioadă pentru spargerile de automate de cafea.

Articolul precedentFOTO Schiori din toată țară și-au dat întâlnire, în acest weekend, în Munții Bucegi
Articolul următorPro România Dâmbovița visează frumos. Primul loc pe țară, între filiale, la strângerea de semnături