Trei tineri cu vârste cuprinde între 15 și 23 de ani au fost prinșide polițiștii din Găești după ce au furat „mai multe instrumente muzicale din incinta fostei discoteci de pe raza localității Corbii Mari.”
Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești și cei de la Secția nr.10 Poliție Rurală Petrești au documentat activitatea infracțională a 3 tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 23 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.
„Doi dintre bănuiți au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca pe parcursul acestei zile să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești pentru dispunerea de măsuri preventive. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în perioada 31 martie – 7 aprilie, cei în cauză ar fi sustras mai multe instrumente muzicale din incinta fostei discoteci de pe raza localității Corbii Mari”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmbovița.
Bunurile sustrase au fost recuperate și restituite părții vătămate.
Articolul precedentImpact violent. O persoană a scăpat cu viață după ce s-a răsturnat cu mașina într-un șanț
Articolul următorO plimbare ilegală, fără a avea permis de conducere, i-a adus unui tânăr o pedeapsă de 2 ani de închisoare