Nicio regulă. Pentru mulți participanți la traficul rutier aceasta pare să fie singura regulă de care țin cont, după ieșirea din perioada de restricții de circulație, din cauza coronavirusului. Într-o singură zi, în Dâmbovița, polițiștii au dat peste 430 de sancțiuni contravenționale.

La data de 18 iunie a.c., în urma activităților desfășurate pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor, polițiștii au aplicat 438 de sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 115.507 de lei.

Imagine cu un caracter ilustrativ

De asemenea, polițiștii au reținut 31 permise de conducere și au retras 12 certificate de înmatriculare.

Totodată, pe parcursul zilei trecute, polițiștii au intervenit la 31 de evenimente, dintre care 24 au fost solicitări prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Poliţiştii de la rutieră, împreună cu inspectori din cadrul Registrului Auto Român, au acţionat, în trafic, pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor.

Echipele au controlat 144 de autovehicule pentru a verifica buna funcţionare a mecanismului de frânare şi a sistemului de direcţie, a instalaţiei de iluminare şi semnalizare, precum şi reglajul acesteia.

În urma neregulilor descoperite, poliţiştii au constatat o infracțiune la regimul rutier, au aplicat 151 de sancţiuni contravenţionale, au reținut 2 permise de conducere și au retras 11 de certificate de înmatriculare.

Au transmis cei de la IPJ Dâmbovița.

Articolul precedent100% TU DECIZI! Tudorel Toader, procuror comunist, apoi ministrul lui Dragnea care a „executat-o” pe Kovesi la comandă
Articolul următorCoduri galbene și portocalii de inundații, în bazinele râurilor Argeș, Dâmbovița și Ialomița