Un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Moreni, județul Dâmboviţa, a fost reţinut de Poliţie, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, acuzat de comiterea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Poliţiştii au stabilit că după ce a băut bine, bărbatul a distrus geamurile şi mai multe obiecte dintr-o staţie GPL, de pe raza municipiului Moreni.  

„Pe parcursul acestei zile cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moreni pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentAglomerație la intrarea în țară: mii de români se întorc în țară din Anglia. Toți românii care vin din UK intră în CARANTINĂ
Articolul următor22 decembrie: 5.009 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 și 155 de decese