Un bărbat din Târgoviște, în vârstă de 44 de ani, care vindea bilete la meciul Chindia Târgoviște – FC Voluntari la suprapreț a fost prins, astăzi, de polițiști.

În momentul când a fost depistat de oamenii legii, acesta avea asupra sa 6 bilete pentru vânzare.

Bișnițarul a fost amendat cu 1000 de lei, dar în același timp acestuia iau fost confiscate toate tichetele pe care le avea asupra sa.

„La data de 18 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște – Biroul Ordine Publică împreună cu Poliția Locală în urma activităților comune desfășurate au depistat un bărbat, de 44 de ani, din Târgoviște care a achiziționat în scop de revânzare șase bilete de acces la meciul de fotbal AFC Chindia Târgoviște – FC Voluntari la suprapreț altor persoane în zona stadionul Municipal Eugen Popescu din Târgoviște.

Bărbatul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 4/2008, iar biletele au fost ridicate, urmând a fi restituite organizatorului competiției sportive”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Pe de altă, miercuri, un utilizator vindea bilete pe OLX, cu prețuri de trei ori mai mari decât era valoarea unui tichet. Astfel, prețul unui bilet la jocul dintre Chindia – Voluntari, costa 150 de lei.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentGușă: Gabriel Oprea se întoarce în politică, după achitările definitive din justiție. Cine se supără și cine tremură?!
Articolul următorPentru noi, nu există PUNCT. Alege să trăim REALITATEA împreună! Anca Alexandrescu, REGAL ONLINE – LIVE VIDEO