Incident violent într-o pădure din Dâmbovița. Un bărbat de 45 de ani a fost bătut cu bestialitate de doi indivizi mascați, conform declaratiilor acestuia, când bărbatul se întorcea de la tăiat de lemne. Bărbatul, abandonat de bătăuși, a fost salvat de un prieten al acestuia, ce l-a găsit mai mult mort decât viu.

Incidentul violent ar fi avut loc in data de 12 mai, conform celor declarate de polițiștii dâmbovițeni. În dupa amiaza acelei zile doi bărbați, de 27 și respectiv 40 de ani, din Șuța Seacă, judetul Dâmbovița, au atacat un bărbat de 45 de ani, ce se afla în extravilanul localițății Șuța Seacă. Conform polițistilor, a fost vorba de un conflict spontan izbucnit între cei trei.

Se pare că bărbatul agresat, îi știa pe cei doi, cu care avea un conflict mai vechi, și i-ar fi recunoscut, în ciuda faptului că aceștia l-au atacat purtând măsti, conform spuselor sale.

Bărbatul de 45 de ani, ce a fost agresat și abandonat la marginea pădurii, unde s-a întâmplat incidentul, a fost salvat de un prieten care l-a dus la spital.

Imagine

Sursa foto-adevarul.ro

Conform polițiștilor dâmbovițeni, cei doi agresori de 27 si 40 de ani au fost reținuți pe parcursul zilei de 13 mai sub suspiciune comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, iar astăzi, 14 mai, vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecatoria Târgoviste pentru dispunerea de măsuri preventive.

în cauză se continua cercetările, sub coordonarea procurorului de caz,în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurarilor evenimentului și probării întregi activitati infracționale, anunță IPJ Dâmbovița.

Articolul precedentGeneralii din spatele „băieților deștepți” din Sănătate. Cum s-a îmbolnăvit sistemul medical
Articolul următorSe face „lumină” în incidentul petrecut la Nucet,în urma căruia un bărbat a fost băgat în spital. Șase persoane reținute