Un bărbat de 42 de ani a fost transportat în stare gravă la spital, după ce a fost înjunghiat în zona gâtului, în noaptea de 7-8 decembrie. Incidentul s-a petrecut în comuna Potlogi, iar agresorul este un tânăr de 23 de ani, din localitatea Românești.

Incidentul s-a petrecut pe fondul consumului de alcool. Conform unor surse, este vorba de o altercație izbucnită pe fondul consumului de alcool, într-o sală de jocuri de noroc din comuna Potlogi.

Imagine

Imagine cu un caracter ilustrativ

Conform IPJ Dâmbovița:

„Polițiștii din cadrul Secției nr.13 Poliție Rurală Titu au fost sesizați de o persoană cu privire că un bărbat a fost agresat. Din primele cercetări efectuate la fața locului polițiștii au constatat că, în urma unui conflic spontan și pe fondul consumului de băuturi alcoolice, un tânăr de 23 de ani, din Românești, ar fi lovit un bărbat de 42 de ani, cu un obiect ascuțit-tăietor,în zona gâtului.”

Rănitul a fost transportat de urgență la spital.  Medicii sunt rezervați în ceea ce privește stare pacientului.

În cauză polițiștii dâmbovițeni au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție legală prin unitatea de Parchet competetentă.

Articolul precedentChindia suferă și câștigă cu Poli Iași, după ce întoarce scorul
Articolul următorConsiliul Național al Barourilor din România – întrebări în cazul avocatului decedat la Pucioasa (4 decembrie)