În perioada 10-12 iulie a.c., polițiștii rutieri din Dâmbovița au depistat trei persoane în timp ce conduceau vehicule, pe raza județului, deși nu posedau permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, polițiștii au oprit, pentru control, pe raza localităților, Bucșani, Potlogi și Găești, autoturisme conduse de trei bărbați cu vârste cuprinse între 24 și 50 de ani.

Întrucât aceștia emanau halenă alcoolică, polițiștii le-au solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest, bărbații prezentând o alcoolemii peste limita de 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei în cauză au fost conduși la spital pentru recoltarea de mostre biologice necesare în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibației alcoolice.

Totodată, un bărbat, din județul Ialomița, a fost surprins de polițiști, pe raza municipiului Târgoviște, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule fără a poseda permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul.

În cauză, polițiștii au întocmit dosare penale pentru comiterea de infracțiuni la regimul rutier, efectuându-se cercetări sub coordonarea procurorului de caz.

Articolul precedentCum va începe şcoala în toamnă. Anunţ important din partea ministrului Educaţiei
Articolul următorBomba din dosarul lui Gabriel Oprea. Detaliul care are putea schimba totul