Singurul pacient cu coronavirus din Dâmbovița, anunțat cât de cât oficial, a decedat. Anunțul a fost făcut în urma cu puțina vreme de fiul bărbatului din Corbii Mari, județul Dâmbovița. Bărbatul decedat avea 56 de ani și fusese infectat la o clinica privată de dializă, din București, în urmă cu doar câteva zile.

Anunțul decesului nu a fost făcut până la această oră decât de fiul bărbatului de 56 de ani, ce s-a infectat de la un alt pacient, ce avea coronovarirus, și făcea dializa la același centru privat unde era tratat si bărbatul din Corbii Mari. Primarul localitătii a anunțat si el decesul pacientului infectat cu coronavirus.

Foto-Ionuț Bănică, primar Corbii Mari

„Suntem în doliu. Un consătean bun a murit și, efectiv, nu știu ce cuvinte să găsesc. Îl cunoșteam bine, îi cunosc familia, sunt oameni buni, oameni respectați în Grozăvești si in toată comuna noastră . Mă doare și pe mine durerea lor și aș vrea să le aline Dumnezeu suferința.

Cred că acum, mai mult decât oricând, înțelegem cât de important e să fim uniți în bătălia asta. Să stăm uniți înseamnă să stăm acasă. Să fim solidari înseamnă să ne izolăm, pe cât posibil. Să fim puternici înseamnă să respectăm până la virgulă deciziile autorităților. NUMAI AȘA VOM TRECE PESTE ACEST MOMENT”

A scris Ionuț Banică, primarul localitatii Corbii Mari, pe facebook,în urmă cu doar câteva minute.

Cazul de infecție cu coronavirus din Dâmbovița a fost anunțat inițial tot de primarul localității Corbii Mari, printr-o postare pe facebook, în urmă cu câteva zile.

Între timp, tot edilul localității a anunțat,astăzi, 26 martie,într-o conferință de presă on line, că încă o persoana din Corbii Mari, din familia decedatului, a fost confirmată ca fiind infectată cu coronavirus.

Conform unor surse ar fi vorba însă de două cazuri, atât soția cât și unul dintre fii decedatului fiind confirmați ca fiind infectați cu coronavirus. Anunțul este făcut de un alt fiu al decedatului.

Autoritățile nu mai comunică cazurile depistate pozitiv la testările pentru coronavirus, de câteva zile, fiind precizat doar numărul total al cazurilor noi, nu și locul de origine/județul  acestora.

Articolul precedentSinecurile PSD-ALDE la Directiile de Sanatate Publica zboara rand pe rand la prima adiere de Coronavirus! PNL trebuie sa o rezolve si pe asta…
Articolul următorCoronavirus România- Bilanțul negru crește la 22 de morți. Autoritățile confimă și decesul bărbatului din Dâmbovița