Bărbatul de 36 de ani din Târgoviște, care înainte de Revelion și-a ucis soția în vârstă de 26 de ani, iar după crimă a fugit cu mașina, a încercat de două ori să se sinucidă în spitalul Penitenciarului Mioveni.

Ultima dată și-a tăiat gâtul, dar a fost salvat de gardieni.

Acesta a fost internat ulterior în spitalul Penitenciarului Mioveni, acolo unde a încercat să se sinucidă de două ori.

Ultima dată s-a tăiat la gât, dar a fost oprit la timp de gardieni. Bărbatul a fost ulterior transportat la Spitalul Județean din Pitești, unde a primit îngrijiri medicale.

La sfârșitul anului trecut, bărbatul de 36 de ani și-a ucis soția în vârstă de 26 de ani, iar după crimă a fugit cu mașina. Surse judiciare au declarat că imediat după crima petrecută în casa bunicilor, bărbatul s-a urcat la volan și a fugit. Acesta a condus timp de 15 kilometri, după care a făcut un accident pe DN 72A, în localitatea Gemenea, judeţul Dâmboviţa.

Adrian, de 36 de ani, şi Liliana, de 26 de ani, erau împreună de câțiva ani și locuiau în Târgovişte. Cei doi aveau împreună doi copii – unul de 2 ani şi 8 luni, iar celălalt de un an şi jumătate. Relaţia dintre cei doi ar fi început să se deterioreze de câteva luni. Bărbatul era extrem de gelos, iar certurile şi bătăile erau dese, potrivit unor surse.

În seara crimei, cei doi parteneri veniseră la casa bunicilor bărbatului, pentru a le aduce medicamente și alimente. Într-un moment de furie, individul a strâns-o de gât pe tânără, până a lăsat-o fără aer.

”La data de 28 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe DN 72A, în localitatea Gemenea, s-a produs un accident rutier. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat conducătorul auto, un bărbat de 35 de ani, care s-ar fi răsturnat cu autoturismul”, a transmis atunci IPJ Dâmboviţa.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentBilanț coronavirus: 16.610 cazuri de infectare și 58 de decese în ultimele 24 de ore
Articolul următorAutoturism răsturnat pe o parte în municipiul Moreni. Pompierii au acordat îngrijiri medicale şoferului la faţa locului