CSM Târgoviște este doar o umbră a echipei ce anunța, la un moment dat, că se luptă pentru trofee, în sezonul 2018-2019, din baschetul feminin românesc. Echipa a pierdut al treilea meci la rând, în campionat. Pe teren propriu dâmbovițencele au cedat în fața modestei Phoenix Știința Constanța, echipă venită din al doilea eșalon valoric.

După meciuri pierdute la diferențe rușinoase, pentru pretențiile echipei din Târgoviște, de 20 sau chiar 40 de puncte, în fața Aradului sau a echipei din Satu Mare, echipa antrenată de Cătălin Tănase a întâlnit pe teren propriu Phoenix Știința Constanța, echipă promovată în prima grupă a campionatului, din al doilea eșalon valoric, după jumătatea competiției.

Nici în partida disputată (20.02.2019) la „Sala sporturilor ” din Târgoviște, împotriva unui adversar mult mai accesibil, teoretic, Știința Constanța, baschetbalistele de la CSM Târgoviște nu au reușit însă reveirimentul de formă.

Mai mult chiar, nici de această dată Târgoviștea nu a reușit să își adjudece nici măcar un parțial. Scorul final a fost.

CSM Târgoviște- Phoenix Știința Constanța 50-63 (15|21, 18|18, 9|10, 8|14)

În această partidă, de la gazde cele mai multe reușite le-a avut P.Poole (15 puncte) în vreme ce de la oaspete s-a remarcat J.Jovanovic autoare a 22 de puncte. CSM Târgoviște câștigase partida tur la o diferență de 15 puncte.

Articolul precedentCu gândul la promovare, Chindia a prezentat noile achiziții
Articolul următorFederația Sanitas Dâmbovița se pregătește de proteste. Calendarul acținilor