Chindia Târgoviște, echipă din liga secundă de fotbal, a prezentat noile achiziții ale clubului, din perioada de intersezon. Șase fotbaliști noi vor face parte din lotul antrenat de Viorel Moldovan, lot cu care se atacă promovarea în prima ligă.

Într-o prezentare oficială, ce a avut loc cu doar două zile înainte de debutul oficial ( partida cu Aerostar Bacău, din 22 februarie), Chindia Târgoviște a anunțat noii componenți ai echipei antrenate de Viorel Moldovan. Aceștia sunt:

– Vadim Rață,mijlocaș defensiv, din Republica Moldova,23 de ani (dublă cetățenie română-moldoveană)

Mihai Leca, fundaș central, împrumutat pentru șase luni de la Concordia Chiajna

-Mihai Neicuțescu – mijlocaș, 20 ani, împrumutat de la Dinamo

-Bogdan Șandru – fundaș, 28 ani, de la Dunărea Călărași

-Valentin Alexandru – atacant, 27 ani, de la Dunărea Călărași

-Dan Panait – fundaș, 21 ani, împrumutat de la Viitorul, via Concordia Chiajna

Viorel Moldovan, antrenor al echipei, a spus că nu este mulțumit de rezultatele înregistrate în perioada de pregătire ( amănunte aici www.realitateadedambovita.net, pentru rezultate) dar că cel mai mult contează cum se va comporta echipa în meciurile oficiale.

„A fost o perioadă destul de dificilă pentru băieți. Am avut un stagiu de pregătire foarte bun la Mogoșoaia.Am avut o perioadă dificilă, grea, de pregătire. Sunt convins că va fi însă benefică, vizavi de ceea ce ne-am propus. Chiar dacă nu m-au mulțumit, și băieții știu acest lucru, rezultatele obținute, în meciurile amicale, care, din punctul meu de vedere, sunt importante, chiar dacă am urmărit altceva, în această perioadă, sunt foarte optimist, vizavi de debutul în campionat. Vom fi alții și vom arăta altceva, față de meciurile din finalul primei părți a campionatului.”

A spus Viorel Moldovan.

Primul meci al celor de la Chinda va avea loc vineri, 22 februarie 2019, pe teren propriu, cu Aerostar Bacău. Partida Chindia Târgoviște – Aerostar Bacău va începe la ora 14.00 și este prima partidă din etapa cu numărul 22 din liga a II-a (prima etapă din 2019).

Articolul precedentCinci dintr-o „lovitură”. Mai mulți „șoferi” fără permis, prinși pe drumurile dâmbovițene
Articolul următorBaschet feminin: A treia înfrângere consecutivă pentru CSM Târgoviște