CSM Târgoviște a pierdut încă o partidă pe teren propriu, în campionat. În fața campioanei en-titre, Sepsi SIC SF.Gheorge, târgoviștencele au pierdut la o diferență de 29 de puncte.

Așa cum poate era anticipat, date fiind evoluțiile recente ale celor două echipe ce s-au confruntat la Târgoviște, campioana Sepsi Sf. Gheorghe s-a impus lejer, în partida ce a avut loc la Târgoviște, în campionat. Sepsi venea după trei victorii consecutive iar CSM Târgoviște, după patru înfrângeri consecutive.

Într-o confruntare fără istoric (partidă restantă, contând pentru etapa a 11-a din campionat) practic, covăsnencele au câștigat la o diferență de 29 de puncte, o partidă în care Târgoviștea nu a pus nicio clipă la îndoială deznodământul confruntării. Cu această victorie Sepsi reușește performanța de a câștiga toate cele patru confruntări cu Târgoviștea, din această ediție de campionat, dar și toate sferturile jucate până acum. Târgoviștea nereușind să câștige nici măcar un parțial, din cele patru confruntări.

CSM Târgoviște- ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe 49-78 (15-17,8-20,16-17,10-24)

De la gazde nu poate fi remarcate decât T.Kilin (14 puncte) și Ancuța Stoenescu(8 puncte), ce a evoluat aproape tot meciul (37min. și 48 secunde)

De la câștigătoare s-au remarcat A.Godri Pârău (15 puncte) și K.Topuzovici (12 puncte).

CSM Târgoviște este la al cincilea eșec consecutiv în campionat.

Sursa foto articolfacebook, Sepsi-Sic

Articolul precedentConcert simfonic gratuit, dedicat eternului feminin, la Târgoviște
Articolul următorVictorie de senzație. CSM Târgoviște – Alba Blaj 3-2, la volei feminin