CSM Târgoviște a reușit să se impună extem de clar, în deplassare, pe terenul celor de la CSM Alexandria, în prima etapă a returului primei ligi de baschet feminin (seria Est). Târgoviștencele au condus de la un capăt la altul și s-au impus la o diferență confortabilă, de 17 puncte.

Partida dintre CSM Alexandria și CSM Târgoviște a avut loc în Teleorman și a opus ocupantele locurilor 2 (CSM Târgoviște) și 7(CSM Alexandria), la finalul turului de campionat ,în seria EST.

Ca și în precedenta partidă, ce a avut loc la Târgoviște, între aceleași protagoniste, echipa dâmbovițeană a condus ostilitățile, reușind să stabilească o diferență confortabilă încă după primul sfert (18-10). Într-o partidă pe care au controlat-o în totalitatea timpului, elevele lui Cătălin Tănase s-au impus la final cu 57-40 (18/10,12/2,16/13,11-14), în ciuda sincopei din sfertul al patrulea, singurul pe care gazdele au reușit să îl câștige.

De la târgoviștence Ancuța Stoenescu a marcat cele mai multe puncte, 15, în vreme ce din echipa gazdă s-a remarcat doar M.Mazilu (12 puncte).

Târgoviștea este la al optulea meci câștigat, în actuala ediție de campionat ( din 9 partide), singura înfrângere fiind suferită, la Târgoviște, în fața campioanei Sepsi Sf. Gheorghe. 

Articolul precedentScor final în Dâmbovița: Klaus Iohannis 53,6%, Viorica Dăncilă 46,4%. K.Iohannis își adjudecă tot urbanul din DB
Articolul următorSe îngroașă „gluma”. Primarii PSD din Dâmbovița solicită demisia Vioricăi Dăncilă