CSM Târgoviște continuă seria rezultatelor negative, din competițiile interne de baschet. Cu trei etape înainte de finalul sezonului regulat, echipa dâmbovițeană a suferit o nouă corecție. De această dată, elevele lui Cătălin Tănase au cedat în deplasare, cu 59-75, în fața Olimpiei Brașov.

Foto– CSU Olimpia Brașov

Partida de la Brașov a devenit, din perspectiva ultimelor rezultate înregistrate de CSM Târgoviște, o bătălie pentru locul 3 la finalul sezononului regulat, pentru ambele echipe. Din păcate pentru dâmbovițence nici acest meci nu a fost unul al revenirii, la forma arătată în debutul celei de-a doua părți a campionatului.

Brașovencele au dominat aproape permanent partida, de pe teren propriu, iar Târgoviștea nu a reușit să își adjudece decât un singur „sfert”

CSU Olimpia Brașov- CSM Târgoviște 75-59 ( 23-17,25-15,6-17,21-10)

Mai mult chiar, gazdele au reușit să câștige și un posibil duel la distanță, pentru locul trei. Asta pentru că, în sezonul regulat, ambele combatante au înregistrat câte două victorii și două înfrângeri, în meciurile directe, dar coșaverajul este favorabil brașovencelor pentru un singur punct (300-299!).

În partida de la Brașov (09 martie 2019) de la gazde s-a remarcat Bilijana Pesovic – 21 pcte, 6 recuperări, 3 asisst-uri, în timp ce de la CSM Târgoviște, Ancuța Stoenescu ( 19 puncte, 8 recuperări, 7 pase decisive) a fost cea mai bună jucătoare.

Pentru CSM Târgoviște urmează o partidă restantă, în campionat, contra campioanei ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe, pe teren propriu, în data de 12 martie.

Foto articolfacebook, CSU Olimpia Brașov

Articolul precedentVIDEO 12 hectare de vegetatie uscată, mistuite de flăcări, la Aninoasa
Articolul următorCod galben de vânt, în zona montană dâmbovițeană