Echipa de baschet a CSM Târgoviște a revenit cu victorie în competițiile interne de baschet feminin. Într-o partidă contând pentru etapa a II-a a LNBF, echipa târgovișteană a trecut, pe teren propriu, de Agronomia București, cu scorul de 73-47.

Imagine arhivă

Confruntarea de le Târgoviște, din Sala Sporturilor (9 octombrie 2019) a fost o partidă restantă, contând pentru etapa secundă a seriei Est a primei ligi de baschet feminin.

Sala Sporturilor Târgoviște (aprilie 2019-imagine arhivă)

Partida a adus față în față două echipe ce au în componenșă doar jucătoare românce( CSM Târgoviște are interdicție la transeferul jucătoarelor străine, din cauza unui diferendum de natură financiară cu fostul antrenor al echipei, George Dikeolakos).

Meciul de la Târgoviște a fost unul fără emoții pentru târgoviștence (11 jucătoare pe foaia de joc, multe din acestea tinere speranțe al baschetului târgoviștean).

Târgoviștea a condus încă după primul sfert la o diferență confortabilă (22-13), iar apoi diferența s-a mărit. La final tabela a indicat:

CSM Târgoviște-Agronomia București 73-47 (22/13,25/11,6/11,20/12)

Cea mai bună jucătoare de la gazde a fost Gabriela Irimia (29 de puncte, 33 din cele 40 de minute ale partidei pe teren).

Toma,Stoenescu, Ghiță, Petrof și Irimia fiind jucătoarele pe care a mizat cel mai mult în această partidă antrenorul Cătălin Tănase.