Polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Băleni au fost sesizați în această seară, în jurul orei 20:21cu privire la faptul că este un conflict spontan între mai multe persoane.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde, din primele verificări efectuate, au constatat că, în fața unui bar din localitatea Mărcești, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi izbucnit un conflict spontan între patru bărbați.

Ulterior, în conflict, ar mai fi intervenit părinții unuia dintre cei implicați.

Patru persoane au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, faptă prevăzută de art. 193 din Codul Penal și tulburarea ordinii și liniștii publice, faptă prevăzută de art. 371 din Codul Penal.

Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului, în vederea dispunerii măsurilor procedurale prevăzute de lege și pentru prevenirea altor fapte negative.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentTrustul Realitatea nu se lasă intimidat! Minciunile lui Thuma, demontate. Ancheta continuă – care este adevărata față a președintelui CJ Ilfov?
Articolul următorValer Blidar: „Noi facem reforme din 90 și mergem din rău în mai rău. Avem un stat imens, un mastodont”