Un biciclist, în vârstă de 30 de ani, a fost rănit grav după ce a căzut într-o râpă, în zona Dichiu, din Bucegi, la granița dintre județele Dâmbovița și Prahova. Bărbatul a fost preluat în comă și transportat de urgență la un spital din județul Prahova.

Accidentul s-a produs în după amiaza zilei de 19 octombrie în zona Cabanei Dichiu (DJ 713) la granița dintre județele Prahova și Dâmbovița.

Fotozona Cabana Dichiu, munții Bucegi

Sursa foto-turistinfo.ro

Potrivit Serviciul Județean de Ambulanță Prahova,  victima( un bărbat de 30 de ani) este în stare gravă. Biciclistul a fost găsit inconștient, comatos, și prezintă un traumatism cranio-cerebral deschis.

Bărbatul a fost transport în stare de inconștiență la spital.

Salvamontiștii dâmbovițeni atrag atenția  amatorilor de drumeții montane, pe bicicletă,în zonă, că traseul este deosebit de dificil, în zona Dichiu, în această perioadă.

„În atenția cicliștilor ce aleg traseul cabana Dichiu-cabana Zănoaga rugăm prudență sporită ca urmare a unor întreruperi asfaltice. Intervenția de astăzi , un biciclist cu traume multiple și stare de inconștiență, ne îndreptățește la recomandare. Persoanei i s-a acordat primul ajutor și a fost predată SMURD Fieni.”

Au scris cei de la Salvamont-Salvaspeo Dâmbovița, pe pagina de facebook.

Articolul precedentIncendiu puternic la Băleni. Intervin pompierii de la ISU Dâmbovița
Articolul următorVolei feminin: CSM Târgoviște câștigă fără emoții cu Rapid, 3-0, în Divizia A1