Echipa de prima ligă Chindia Târgoviște a solicitat și a primit un ajutor financiar suplimentar, de 1 milion de lei. Suma este acordată de unul dintre acționarii echipei, Consiliul Județean Dâmbovița, în urma unei solicitări a clubului de fotbal.

Foto– Sediu CJ Dâmbovița (arhivă)

Conform bugetului, aprobat în luna ianuarie 2019, cei doi acționari principali ai echipei de fotbal Chindia Târgoviște, Consiliul Județean Dâmbovița și Primăria Târgoviște, au alocat fiecare, în anul 2019, o sumă de 2,2 milioane de lei pentru a asigura bugetul echipei de fotbal.

Foto- proiect hotărâre majorare buget, Chindia Târgoviște (16 oct 2019)

În data de 16 octombrie 2019, Consiliul Județean Dâmbovița, prin consilierii județeni, a aprobat majorarea sumei aferente trimestrului IV, din 2019, ce urma să ajungă în conturile clubului de fotbal, de la 400.000 de lei, cât fusese stabilit inițial, la 1,4 milioane de lei.

Foto- Hotărâre aprobare buget Chindia Târgoviște (ianuarie 2019), din partea CJ Dâmbovița

Majorarea a fost făcută în urma unei solicitări făcute de prezentanții clubului de fotbal înregistrată la CJ Dâmbovița în data de 8 octombrie 2019.

Echipa condusă de Viorel Moldovan are unul dintre bugetele cele mai mici, dintre echipele de liga I,( aproximativ 4,4 milioane de lei, până la suplimentare) dar, spre deosebire de alte echipe din primul eșalon, este finanțată aproape exclusiv din fonduri publice (în proprorție de peste 95% bugetul echipei este asigurat de CJ Dâmbovița și Primăria Târgoviște).

Articolul precedentSăptămână infernală pentru sportivii de la CSM târgoviște
Articolul următorUn șofer neatent a făcut ravagii la Fieni. Mai multe mașini distruse și un rănit