Guvernul a decis într-o ședință din această dimineață, 20 decembrie 2019, ca zilele de 27 decembrie și 3 ianuarie să fie zile libere în sistemul bugetar. În sistemul bancar se va lucra și în data de 27 decembrie.

Conform realitatea.net:

Guvernul va aproba ca zilele de 27 decembrie şi 3 ianuarie să fie libere pentru angajaţii din sistemul bugetar, dar Trezoreria va lucra şi în data de 27 decembrie, a anunţat, vineri, premierul Ludovic Orban, în deschiderea şedinţei Executivului.

Foto-Guvern (Ludovic Orban, Raluca Turcan, Florin Cîțu)

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a precizat, la solicitarea prim-ministrului, că este pregătit proiectul de hotărâre de Guvern privind acordarea de zile libere pe 27 decembrie şi 3 ianuarie pentru angajaţii din sistemul bugetar, acestea urmând să fie recuperate ulterior.

„Trezoreria va lucra pe 27 (decembrie – n.r.)”, chiar şi în cazul în care sunt acordate zile libere, a adăugat premierul.

„Sistemul bancar va lucra pe 27, lucrăm şi noi şi va lucra până pe 31”, a completat ministrul Muncii.

„Şi asta înseamnă că vor fi 23, 24 se va lucra, 27, 30 şi 31. Deci nu închidem Trezoreria, să anunţăm pe 20, aşa cum au făcut alţii”, a rezumat Orban.

Articolul precedentTuriști rătăciți, salvați de STS . Erau înzăpeziți în zona Peștera Ialomiței, dar nu știau județul
Articolul următorCod galben de ceață, vreme închisă și ploi, în Dâmbovița, în acest weekend