FOTO: Părinții bebelușului
FOTO: Părinții bebelușului

O profesoară cu comportament suspect creează isterie în rândul mămicilor din Târgoviște. Cadrul didactic a strâns un bebeluș de gât și doar un campion la karate a evitat tragedia.

Cadrul didactic are 51 de ani. O mămică în vârstă de 25 de ani, din Târgoviște, povestește că femeia i-a cerut inițial bebelușul, după care a încercat să i-l ia cu forța, strângându-l de gât.

Salvarea a venit de la un campion mondial de karate, Vasile Lupașc, cel care a adus în țară și un manuscris vechi despre Vlad Țepeș, ticsit în bibliotecile din Vatican.

„Nu este deloc de glumă! După câteva minute a încercat să omoare un copil în cărucior. DA! SĂ ÎL OMOARE! Avea o forță specifică omului nebun. Nu mi-a fost ușor să o imobilizez și să o îndepărtez de copil. Mama bebelușului era absolut șocată! Din fericire echipajul de poliție sosit s-a comportat exemplar. Sper să fie luată de pe străzi. Pur și simplu încerca să sugrume un bebeluș! Cum să nu fie luată de pe străzi?”, a scris sportivul pe pagina sa de Facebook.

Femeia se numește Mirela Vasalache și este profesor suplinitor la Colegiul Economic din Târgoviște.

Se pare că profesoara trece printr-o dramă. Ea le-a spus polițiștilor că lumea râde de ea pentru că nu are copii.

Cazul este în atenția IPJ Dâmbovița, care a deschis un dosar penal în data de 17 februarie pentru săvârșirea infracțiunii de lovire și alte violențe și amenințare.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

Articolul precedentTânăr de 19 ani electrocutat, după ce s-a suit pe un stâlp de înaltă tensiune
Articolul următor„Dragobetele” sărbătorit la liceu