După eliminarea încă din primul tur, pe tabloul de simplu, târgovișteanca Sorana Cîrstea a reușit totuși să ajungă în turul doi, al competiției de tenis de la Wimbledon, dar în proba de dublu feminin.Sorana și  kazaha Galina Voskoboeva, au trecut de o pereche britanică, în primul tur.

Confruntarea din primul tur al probeie de dublu feminin a adus în fața perechii Sorana Cîrstea(Rou)-Galina Voskoboeva (Kzh) perechea bitanică Sarah Grey/Eden Silva, beneficiare ale unui Wild Card (WC) din partea organizatorilor.

Final de meci. Sursa foto- tenisite.info

Sorana Cîrstea (169 WTA la dublu) / Galina Voskoboeva (Kazahstan, 44) – Sarah Beth Grey (182) / Eden Silva (172)  6-0, 6-3 

A fost scorul partidei, ce a durat doar 54 de minute. Pentru accederea în turul al doilea perecha Cîrstea/Voskoboeva  acumulează câte 130 de puncte WTA şi un premiu financiar comun în valoare de 19.000 £.

În turul secund perechea română-kazahă va întâlni învingătoarea din partida Alizé Cornet (Franţa, 114) / Petra Martic (Croaţia, 120) –Veronika Kudermetova (Rusia, 34) / Jelena Ostapenko (Letonia, 31), partidă ce va avea loc astăzi (04.06.2019).

De remarcat este că Sorana ar putea-o înfrunta pe buna sa prietenă Jelena Ostapenko, în turul secund, cea alături de care a ales să nu facă pereche la turneul de la Wimbledon.

Articolul precedentDâmbovițeanul Leonardo Badea, avizat cu unanimitate de voturi în funcția de viceguvernator BNR
Articolul următorRstricții de circulație pe DN 71, după ce asfaltul s-a crăpat din cauza unei avarii la o conductă de apă