Noile investiții care urmează să fie făcute în țară au conturat și detaliile noului proiect, respectiv acela care vizează construirea unei fabrici în Dâmbovița, unde să se asambleze camioane pentru Armata Română marca IVECO. Această investiție este în valoare de 50 de milioane de euro și va facilita crearea a aproximativ 200 locuri de muncă.

Această fabrică, numită Iveco Defence Vehicles, este într-un stadiu avansat de construcție și se află în comuna Petrești, județul Dâmbovița, în apropiere de Autostrada A1 București-Pitești, pe un teren de 45.000 mp. În această fabrică compania italiană IVECO vrea să producă o parte dintre componentele celor peste 2900 camioane militare comandate de MAPN.

În această fabrică se vor găsi trei linii de producție, cu 25 de zone de lucru, o linie completă de tinichigerie și vopsitorie cu 9 zone de lucru, o linie de finisare cu 7 zone de lucru precum și spații destinate activităților logistice, de testare și control al calității. Se estimează că se vor asambla 440 de camioane pe an.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentMiercuri începe imunizarea personalului din Educație
Articolul următorDâmbovița. Bătrân găsit carbonizat în locuința cuprinsă de flăcări