Peste 10.000 de articole pirotehnice, indisponibilizate de polițiștii dâmbovițeni, pe parcursul zilei de ieri.

Pe parcursul zilei de ieri, 29 decembrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au acționat pentru combaterea faptelor de deținere ilegală și comercializarea articolelor pirotehnice.

Astfel, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sprijiniți de luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, au descins la domiciliile a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 61 de ani, din Perșinari, bănuiți de nerespectarea regimului materiilor explozive.

În urma perchezițiilor efectuate, polițiștii au indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor 1.889 de articole pirotehnice.

Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă.

La activitate au participat și polițiști de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, de la Secția nr. 1 Poliție Rurală Târgoviște și de la Serviciul Criminalistic.

De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au depistat, într-un complex comercial din municipiul Târgoviște, un bărbat de 23 de ani, în timp ce depozita într-un autoturism mai multe articole pirotehnice.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au descoperit și indisponibilizat 6.785 de articole pirotehnice.
Totodată, polițiștii au surprins, într-o piață din municipiul Târgoviște, o femeie, de 49 de ani, în timp ce deținea 266 de articole pirotehnice.

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentAjutorul de înmormântare se majorează în 2022. Vezi care sunt actele necesare pentru ridicarea banilor
Articolul următorAdeverință care servește la mersul cu Plugușorul! O primărie din Dâmbovița a eliberat acest document