Dotată cu echipamente medicale de ultimă generație și condusă de o echipă dedicată de profesioniști din domeniul sănătății, Caravana Medicală oferă o gamă largă de servicii medicale.

Caravana Medicală nu înseamnă doar despre servicii medicale! Este despre construirea unei comunități și suport reciproc. Prin implicarea voluntarilor și a partenerilor, proiectul reprezintă un exemplu viu al modului în care colaborarea poate genera schimbări pozitive, tangibile, în viețile oamenilor.

Caravana Medicală întinde o mână de ajutor și oferă românilor năpăstuiți servicii medicale gratuite, la standarde europene.

Peste 300 de locuitori din Comuna Lechița au beneficiat de serviciile gratuite oferite de specialiștii ce activează în spitalul mobil din cadrul Caravanei Medicale România Suverană, în primele două zile de activitate în județul Bistrița Năsăud.

Impactul Caravanei se măsoară nu doar în numărul de consultații oferite sau boli diagnosticate, ci și în zâmbetele redăruite și în speranțele reînviate. Caravana Medicală este o mărturie a angajamentului față de binele comun, demonstrând că, împreună, putem face o diferență semnificativă în sănătatea și bunăstarea societății noastre.

 

 
 
Articolul precedentMai multe persoane, înșelate de false măicuțe care ofereau servicii religioase online
Articolul următorÎnregistrări compromițătoare cu primărița REZIST. Cum își folosește Clotilde Armand puterea asupra angajaților. Bomba, detonată de ANCA ALEXANDRESCU- AUDIO