O familie din Vlădeni, județul Dâmbovița, a fost la un pas de o tragedie, din cauza unei țigări uitate aprinse. De la țigară au luat foc mai multe materiale combustibile și apoi bucătăria casei. Intervenția pompierilor dâmbovițeni a făcut ca focul să nu mistuie întreaga casă.

În dimineață zilei de sâmbată, 9 mai, pompierii de la ISU Dâmbovița  au fost  anunțați (ora 10.00) de existența unui incendiu ce se dezvolta cu rapiditate, la o locuință din localitatea Vlădeni, județul Dâmbovița.

La fața locului a intervenit detașamentul Moreni, al ISU Dâmbovița, cu o autospecială de stingere cu apă si spumă. Focul, ce a fost localizat doar la nivelul bucătăriei locuinței (o suprafață de 20 de mp)  a fost lichidat rapid. În timpul incendiului au ars elemente de tâmplărie, materiale textile, piese de mobilier și obiecte de uz caznic și gopsodăresc. Din fericire nu au fost victime.

Pompierii dâmbovițeni spun că, în urma cercetărilor, se pare ca focul s-a declanșat din cauza unei țigări uitate aprinse și lăsate nesupravegheată, în apropierea unor materiale combustibile.

La locul accidentului s-a deplasat si o ambulanță SMURD dar nu a fost nevoie de intervenția acestora.