Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a publicat noua listă cu dosare aprobate în cadrul Programului Casa Verde Fotovoltaice.

Potrivit unui comunicat al AFM, în cadrul Programului Casa Verde Fotovoltaice a fost publicată o nouă listă care conține 3.072 de dosare acceptate. De asemenea, au fost admise 19 contestații.

Lista poate fi descărcată aici: lista_solicitanti_2021_pf_aprobati-2022_09_20

De asemenea, au mai fost aprobate noi dosare în cadrul Programelor Rabla Clasic, Rabla Plus, Casa Eficientă Energetic și Curățăm România.

Astfel, pentru Programul Rabla Clasic au fost aprobate 295 de dosare pentru 414 autovehicule și 9 motociclete.

Pentru Programul Rabla Plus au fost aprobate 227 de dosare pentru 353 autovehicule electrice, dintre care 275 pur electrice și 77 electrice hibride și 1 motocicletă electrică. Au fost admise și 5 contestații pentru 12 autovehicule, dintre care, 1 autovehicul electric hibrid și 11 autovehicule pur electrice. Totodată, în cadrul Programului Casa Eficientă Energetic a fost admisă 1 contestație.

În cadrul Programului Curățăm România a fost aprobat 1 dosar în valoare de 17.327,40 lei. Listele dosarelor acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul www.afm.ro, la secțiunile aferente Programelor Rabla Clasic, Rabla Plus, Casa Eficientă Energetic și Curațăm România.

Articolul precedentBobby Păunescu: „Dacă nu facem ceva, vom avea o criză majoră, în decembrie, ianuarie, februarie. Sărăcia duce spre război”
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET