Caz șocant într-un hotel din județul Dâmbovița. În cursul nopții de 10 spre 11 februarie, polițiștii au descoperit cadavrul unui bărbat care a fost înjunghiat. Oamenii legii au stabilit că victima a fost atacată de 3 suspecți. 

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, la un hotel din comuna Moroeni, zona montană Padina, un bărbat a fost înjunghiat.

Oamenii legii au descoperit la fața locului cadavrul unui bărbat de 41 de ani, din Târgoviște, care a fost preluat de Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Persoanele bănuite de comiterea faptei, și anume trei bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 32 de ani, se află în custodia poliției, urmând ca în cadrul anchetei să se stabilească participația la comiterea faptei și să fie dispuse măsurile prevăzute de lege.

Din primele verificări, evenimentul s-ar fi produs pe fondul unui conflict spontan.

Cercetările au fost preluate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, fiind în curs de desfășurare.

Articolul precedentAnunțul așteptat de milioane de pensionari. Când intră pe carduri banii pe luna februarie?
Articolul următorTrump, o nouă declarație halucinantă. Ar încuraja RUSIA să atace state NATO care nu și-au plătit contrIbuția