Potrivit unui sondaj BCS, PSD este în scădere abruptă. PMP ar lua peste 9% la europarlamentare dacă ar candida Preşedintele Traian Băsescu.

76% din cei care au răspuns la sondaj sunt de părere că pensiile speciale trebuie eliminate, în vreme ce 69% cred că Guvernul Dăncilă ar trebui schimbat.

„Rezultatele sunt dezastruoase pentru Liviu Dragnea, care se bucură de foarte multă încredere doar în rândul a 4%, în vreme ce 69% din români nu au deloc încredere în liderul PSD. Doar 3% din români au încredere totală în premierul Viorica Dăncilă.
Același sondaj arată că Pro România și ALDE se bucură de o încredere de 9%, în vreme ce PSD are doar 18% în aceleași statistici. PMP are o intenție de vot de 6,2%, iar PNL una de 19%.
https://www.stiripesurse.ro/sondaj-bcs-prezentat-la-realitatea-tv-psd-s-ar-prabusi-pro-romania-ar-creste-spectaculos_1309722.html
• Dacă Preşedintele Traian Băsescu ar candida la alegerile europarlamentare, fiind cap de listă pentru PMP, atunci partidul ar lua 9,3% din voturi şi s-ar plasa înaintea USR.
• În același timp, la întrebarea referitoare la cine ar trebui să fie Prim-ministru din partea coaliţiei de dreapta PMP – PNL – USR, răspunsul aflat pe primul loc este Traian Băsescu.
• Pseudosondajele de opinie care plasau PMP într-o postură dificilă se dovedesc a fi false.
• Temele majore susţinute de partid au o susţinere semnificativă din partea românilor:
o 1. Anularea pensiilor speciale este susţinută de 76% dintre români.
o 2. Unirea cu Republica Moldova este văzută favorabil de 74% dintre români.
o 3. Introducerea votului electronic este susţinută de 59% dintre români.
o 4. Revenirea la sistemul votului în două tururi la alegerile locale este susţinută de 57% dintre români.
o 5. Interzicerea migranţilor musulmani, aşa cum a militat Preşedintele Băsescu, este susţinută de 62% dintre români.
• PSD – ALDE şi-au pierdut susţinerea electorală, fiind acum forme politice fără fond. Daddy şi Tăriceanu nu mai au legitimitatea de a conduce discreţionar România, aşa cum au făcut până acum.
o Căderea PSD este rezultatul direct al deciziei suicidare a partidului de a defila în continuare cu Liviu Dragnea din postura de preşedinte PSD. Nu e de mirare că mai mulţi PSD-işti l-ar prefera pe Tăriceanu drept candidat la prezidenţiale sau Prim-ministru decât propriul preşedinte de partid.
o Viorica Dăncilă este cel mai mare dezastru în fruntea vreunui Guvern al României. Doar 3% dintre români au foarte multă încredere în Premierul României”, se arată într-un comunicat transmis de PMP, FILIALA DÂMBOVIȚA.

Articolul precedentFostul deputat Ionuț Săvoiu, noul președinte al Geodezilor din România
Articolul următorDerby în LNBF. CSM Târgoviște joacă cu ”U” Cluj