Ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Ştefan Radu Oprea, afirmă, marţi, că nu s-a discutat despre instituirea unei taxe pentru cetăţenii români care aleg să-şi petreacă concediul în străinătate.

”Aflu de la televiziunile de ştiri că ar exista o propunere din partea patronatelor din turism de instituire a unei taxe pentru cetăţenii români care aleg să-şi petreacă concediul în străinătate.

Spun public că în cadrul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului NU s-a discutat o astfel de idee şi NU a fost vreodată „găsită” o astfel de soluţie pentru finanţarea imaginii României în exterior pentru atragerea turiştilor străini”, a scris, marţi, pe Facebook, ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului.

Ştefan Radu Oprea a adăugat că promovarea României ca destinaţie turistică se face prin campanii, finanţate din bugetul MEAT.

”Astăzi este ultima zi de campanie pe străzile din Paris, va urma încă o campanie în Marea Britanie la BBC”, a adăugat ministrul.

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului (MEAT) a demarat o campanie outdoor de promovare a României ca destinaţie turistică în Franţa, desfăşurată în perioada 6-26 septembrie, pe străzile din Paris.

Obiectivul principal al acţiunii este atragerea unui număr tot mai mare de turişti francezi în România.

 

Sursa: Newsinn

Articolul precedentPASTILA PENTRU SUFLET
Articolul următorAlexandra Păcuraru: Legea asumată de Ciolacu este mult mai ticăloasă decât legea 18, dată de comuniști! Deșteptați-vă, români, că am dormit destul!