George Simion, liderul AUR, și-a exprimat obiectivul pentru alegerile europarlamentare, declarând că ținta sa este să obțină un europarlamentar mai mult decât PSD. În contextul unei scăderi a partidului în sondaje, Simion a atribuit acest lucru comasării alegerilor și practicilor considerate nedemocratice ale Coaliției de guvernare.

Liderul AUR a afirmat că ținta sa este ca partidul să ia cu un europarlamentar mai mult decât PSD, acuzând că scăderea partidului în sondaje s-ar datora comasării alegerilor.

„Sunt convins că o să facem o surpriză. Această scădere care se poate observa poate avea dacă e luat în calcul și e ponderat și chiar dacă s-a făcut pe bune un sondaj, are legătură cu alegerile comasate și cu felul în care actuala Coaliție caută să-și mențină puterea prin practici deloc democratice, încălcând legile electorale, încălcând Constituția țării. Nu e o tragedie nici dacă iau 16, nici dacă iau 20, nici dacă institutele de sondare eșuează iar când dau cifra AUR. Ce mi-am propus este să scot cu un europarlamentar în plus față de PSD, asta este ținta mea electorală la alegerile europarlamentare pentru că suntem a doua forță a țării”, a afirmat Simion, adăugând că „nu e nici o tragedie” nici dacă nu se întâmplă și că pentru formațiune contează ce vor face la alegerile prezidențiale și cele parlamentare.

Material realizat de S.C. DGI MULTIMEDIA DESIGN S.R.L. la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor – Alianța AUR, CMF 41240016

Articolul precedentPremierul Slovaciei, care a fost împușcat în plină stradă, a ieșit din comă
Articolul următorJurnalista Realitatea PLUS Ana Maria Păcuraru, la Ziua Națională a Israelului: „A fost o seară de celebrare, solidaritate și prietenie”