Cunoscuta trupă de divertisment pentru copii, „Ceata lui Zâmbilici”, a fost invitată vineri, 15 martie, la Casa de Cultură a Sindicatelor „Dacia” din Mioveni să evolueze în fața celor peste 1.000 de copii de la școlile și grădinițele din oraș, cu ocazia festivalului „Luna de Teatru”.

„Ceata lui Zâmbilici pe Corabia Veseliei” a fost o premieră la nivel național, copiii din Mioveni fiind primii care au luat parte la dansuri și cântece noi și care au interacționat excelent cu artiștii.

„Clopoțica, Zuza, Sclipici și Băiețelul Mare au fost din nou alături de Zâmbilici, cel care le predă copiilor câte o lecție de zâmbet la fiecare întâlnire. Piratul Piți a încercat să îi pună în dificultate, dar la final s-a dovedit a fi mulțumit și a învățat și el să zâmbească. Și tânăra artistă Selena Bobeică, componentă a Grupului Naţional „Clubul Victorioşilor” a făcut spectacol la Mioveni, ea fiind invitatul special al Cetei lui Zâmbilici pe parcursul întregului turneu”, au precizat reprezentanții trupei.

Baloanele de săpun, fumul, luminile colorate, spuma mării și jocurile pe placul celor mici au făcut dintr-o dimineață obișnuită un adevărat regal al zâmbetului și al distracției.

„Ceata lui Zâmbilici” a fost singura trupă pentru copii invitată să evolueze pe scena Festivalului „Luna de Teatru”, iar pentru aceasta aducem mulțumiri Primăriei orașului, Consiliului Local și Centrului Cultural Mioveni. Pe aceeași scenă, în cadrul festivalului ajuns la cea de-a VI-a ediție evoluează artiști de renume ai României, unul dintre cele mai importante nume fiind Horațiu Mălăele.

„Așadar, Corabia Veseliei a fost la prima oprire, iar publicul din Mioveni a urcat deja pe punte! Dacă doriți să vă îmbarcați și voi, de oriunde ați fi, trebuie doar să ne dați un semn și vom porni prin întreaga țară. Scenariul și Regia spectacolului îi aparțin lui Victor Mihalache (Zâmbilici), iar managerul acestui turneu dedicat copilăriei este Viorica Mihalache. De la Mioveni, Corabia Veseliei pleacă încărcată de zâmbet spre toți copiii din țară! Clopoțica, Zuza, Sclipici, Băiețelul Mare și Piratul Piți, conduși cu măiestrie de Zâmbilici, sunt gata să ajungă la voi”, au mai precizat artiștii.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

Articolul precedentCirculație feroviară îngreunată, între staţiile Titu-Ghergani, din cauza hoților care au furat cablurile
Articolul următorAstăzi, cea mai caldă zi de la începutul anului