Acasă Actual Cetățean australian, decedat la o partidă de vănătoare în parcul Ludești

Cetățean australian, decedat la o partidă de vănătoare în parcul Ludești

Un cetățean australian a decedat, duminică, la o partidă de vânătoare în parcul Ludesti. Potrivit Poliției, australianul avea calitatea de invitat.

Potrivit oamenilor legii, bărbatul de origine australiană, în vârstă de 65 de ani, se află la masă când i s-a făcut rău. I s-a acordat primul ajutor însă a decedat. Nu sunt suspiciuni cu privire la cauza decesului, au mai spus oamenii legii.

„Partida de vânătoare că fost organizată în complexul de vânătoare Ludesti, la care participau un număr de 25 cetăţeni străini din Germania, Austria şi Danemarca. Cetăţeanul australian nu deţinea armă şi participa la vânătoare că invitat. După servirea mesei a decedat în urma unui infract”, a precizat IPJ Dâmboviţa.

Potrivit autorităților, cei 25 de invitați s-au distrat la o partidă de vânătoare de mistreți. În zonă funcţionează un fond de vânătoare cu circuit strict închis, în suprafață de 2.500 de hectare, aparținând unui austriac şi administrat de o societate cu capital maghiar.  Întregul teren este împrejmuit cu un gard electric.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

Articolul precedentDâmbovița, printre județele cu cei mai puțini kilometri de drumuri de pământ
Articolul următorVideo| Un autoturism a intrat într-un stâlp de electricitate. Patru persoane accidentate