Chindia s-a deplasat la Voluntari pentru o întâlnire cu ultima clasată din liga I de fotbal.Meciul a fost câștigat de jucătorii lui Viorel Moldovan grație unui autogol al gazdelor, din minutul 32.

Chindia s-a deplasat pe terenul uni formații avidă de puncte (doar cinci puncte înainte etapei) FC Voluntari, iar partida se anunța una de totul s-au nimic, în special pentru gadele ce ocupă ultima poziție, direct retrogradabilă, în clasamentul primei ligi.

Echipele de start:

VOLUNTARI: Mitrev – C. Costin, Julio, I. Balaur, A. Vlad – Căpățână, Gorobsov, Laidouni – I. Gheorghe, C. Țîră, Ebralidze
REZERVE: Râmniceanu, Kocic, Struna, Achim, Mățan, Harrer, D. Benzar
ANTRENOR: Cristiano Bergodi 

CHINDIA: Aioani – Martac, Pițian, Leca, Neciu – Ivancic, Rață, Bic, Negruț – Dumiter, D. Florea 
REZERVE: Moldovan, Dinu, Dumitrașcu, Novac, Burlacu, Yameogo, Voduț
ANTRENOR: Viorel Moldovan 

Prima repriză

Foto-Ocazie Chindia min.10

Chindia a început avântat meciul de la Voluntari, dar treptat gazdele au echilibrat partida. prima ocazie importantă a aparținut târgoviștenilor ce au ratat de ori în aceiași fază, deschiderea scorului, prin Dumiter și Neguț (min.10). Gazdele au avut, ulterior, câteva ocazii, dar finalizarea a fost defectuoasă.

Foto– autogol  Voluntari,min.32

Jucătorii lui Viorel Moldovan au reușit să dea lovitura în minutul 32 când după un corner executat de Vadim Rață, Julio Rodríguez  a trimis cu capul în proprie poartă, din 6 metri.

Până la pauză nu s-a mai întâmplat nimic semnificativ astfel că scorul pauzei a fost Voluntari-Chindia 0-1.

Repriza a doua

Gazdele s-au avântat în atac chiar din debutul reprizei secunde dar ca și în prima repriză fazale create de ilfoveni nu au pus în real pericol poarta lui Aioani. Chindia a părut mai degrabă preocupată să păstreze rezultatul înscris pe tabelă la pauză, astfel că a doua repriză a fost și mai săraca în faze de poartă.

La capătul celor 90 de minute de joc tabela a indicat același scor ca la puază. Chindia acumulează 15 puncte după 12 etape și urcă pe locul 9 în clasament, peste FCSB sau Dinamo.

Articolul precedent„Crizantema de aur”,ediția cu numărul 52, va avea loc la Târgoviște, în perioada 17-19 octombrie
Articolul următorVizită pastorală a ÎPS Nifon, în mai multe eparhii