Chindia Târgoviște a susținut un prim antrenament la Ploiești, pe stadionul „Ilie Oană”, chiar la ora la care astăzi (19 iulie 2019) va întâlni Viitorul Constanța. Mihai Neicuțescu, unul dintre cei mai buni oameni ai echipei lui Viorel Moldovan, în prima etapă a ligii I, spune că ajutorul suporterilor poate face diferența în confruntarea cu echipa lui Gică Hagi.

Elevii lui Viorel Moldovan au făcut deplasarea la Ploiești, pentru partida, considerată pe teren propriu, din etapa a II-a a ligii secunde, încă de joi, 18 iulie 2019. Târgoviștenii au susținut și un antrenament de verificare la ora la care va avea loc confruntarea cu Viitorul (21.00).

Mihai Neicuțescu, târgovișteanul împrumutat de Chindia de la Dinamo București, care a fost probabil cel mai bun om al echipei antrenate de Viorel Moldovan, în prima etapa a ligii I (2-2 cu Gaz Metan Mediaș) a spus că dâmbovițenii întâlnesc probabil cea mai bună echipă din liga I și au nevoie de ajutorul suporterilor în această confruntare.

Declarații

„Întâlnim o echipă dinamică și tânără, care joacă probabil cel mai bun fotbal din Liga I. Trebuie să ne facem jocul. Puterea grupului și dorința de a demonstra că avem un cuvânt de spus au făcut diferența și la Mediaș, în repriza a doua.”Sper să se formeze o galerie frumoasă, sprijinul suporterilor este foarte important pentru noi. Chiar dacă deocamdată nu jucăm la Târgoviște, avem încredere că fanii vor fi lângă noi în număr mare. Îi așteptăm la stadion”, e apelul jucătorilor, transmis prin Neicuțescu. (sursa- afcchindiatargoviste.ro)

Chindia și Viitorul s-au întâlnit și în perioda de pregătire pentru liga I, în cantonamentul de la Brașov, iar în acea confruntare Viitorul s-a impus cu 3-1. Partida din campionatul ligii I are loc la Ploiești, pe stadionul „Ilie Oană”, vineri 19 iulie 2019, cu începere de la ora 21.00.

Sursa foto articolafcchindiatargoviste.ro

Articolul precedentHagi, despre Chindia. „Joacă bine, are un antrenor cu experienţă. O să fie un meci dificil”
Articolul următorFanii Chindiei, extaziați. Vor putea alege echipa favorită în jocul video Fifa 20