Echipa lui Viorel Moldovan a reușit să obțină o victorie de senzație, în deplasare, pe un teren unde și un punct se obține greu. Chindia s-a impus cu un categoric 3-0, pe terenul celor de la Botoșani.

Sursa foto– AFC Chindia Târgoviște

Din perspectiva locurilor din clasament, partida de la Botoșani, din etapa a 10-a a ligii I de fotbal, se anunța una cu un „1” solist, pentru amatorii de pariuri. Trupa lui Moldovan nu a fost însă de acord.

Iată cele două formații ce au evoluat pe teren.

FC Botoșani: Pap – Haruț, Chindriș, Kolesvos, Țigănașu – Pierce – M. Roman, Askovski, Ongenda, Ofosu – Moussa 
Rezerve: Hankic, Florescu, Holzmann, Patache, Keyta, Cascini, Andronic 
Antrenor: Marius Croitoru 

Chindia: Aioani – Martac, Benga, Pițian, Neciu – Yameogo, Rață, L.Mihai, Burlacu – D. Florea, Dumiter 
Rezerve: I.Popescu, Dudea, Leca, Dumitrașcu, Novac, Voduț, Ivancic 
Antrenor: Viorel Moldovan

Prima repriză

Prima jumătate a meciului a fost una echilibrată dar după câteva ocazii ale gazdelor oaspeții din Târgoviște au fost cei care au deschis scorul.

Chindia a deschis scorul prin Dumiter (min.33), ce a profitat de o greșeală a fundașilor echipei gazdă. Botoșănenii nu au reușit în minutele rămase, până la pauză, să reechlibreze partida și să mai pună în pericol poata lui Aioani. Mai mult chiar, Kolesovs a comis henț în careu, arbitrul a dictat 11 metri, iar Liviu Mihai (45+3) a făcut 0-2.

Repriza a doua

Sursa foto– AFC Chindia Târgoviște

A doua jumăatate a ameciului a fost aproape în întregime dominată de echipa gazdă. Dar tot Chindia a fost cea care a reușit să marcheze, prin Voduț (min.77), jucător ce abia intrase pe teren, de câteva minute. Ultima parte a meciului a fost una a nervilor și durităților. Alexandru Benga, de la oaspeți (min.85) a văzut direct cartonașul roșu, fiind eleiminat. Ulterior, în min. 90+3, și Hervin Ongenda, de la gazde, a primit al doilea galben, fiind deasemnea eliminat.

Sursa foto– AFC Chindia Târgoviște

 

Scor final : FC Botoșani-Chindia Târgoviște 0-3 (0-2)

 

Articolul precedentCum a fost descoperit cadavrul fetiței din Gura Șuții: „Trupul fetei a fost acoperit cu o folie de plastic”
Articolul următorAproape 600 de muncă disponibile săptămâna aceasta