Liderul ligii secunde de fotbal a pierdut două puncte importante în lupta pentru promovare. Chindia Târgoviște nu a reușit decât un scor alb, în deplasare, pe terenul Luceafărului Oradea.

Partida de la Sânmartin (județul Bihor) a fost una în care târgoviștenii, lideri ai campionatului, înaintea etapei, aveau nevoie de măcar un punct, pentru a își păstra poziția. Din păcate, pentru echipa lui Viorel Moldovan, meciul din nord-vestul țării nu le-a adus mai mult de atât, astfel că, după etapa cu numărul 18, vor împărți fotoliul de lider cu cei de la Sportul Snagov.

Foto-imagine arhivă

Cele două echipe, în partida de la Sânmartin, au fost următoarele:

Luceafărul: Moga – Chiorean, Opriş, Oros (cpt.), Moihedja – Vas. Pop, Mitrică, Prejmerean, Gunie – Ţîră, G. Paraschiv
Rezerve: Moroz – Preoteasa, Sg. Pop, Al. Dulca, C-tin. Roşu, Luduşan, Al. Băican
Antrenor: Cristian Lupuţ

Chindia: Aioani – Martac, C. Dinu, Acasandrei, D. Dumitraşcu – Andr. Şerban, D. Novac, Andr. Lungu, Mihaiu – Cr. Neguţ, Cherchez (cpt.)
Rezerve: Ius. Popescu – Crinel Stoica, D. Florea, Vătavu, Alin Manea, R. Simion, Nisipeanu
Antrenor: Viorel Moldovan

După o primă repriză echilibrată, în care niciuna dintre combatante nu a reușit să puncteze pe tabelă, partea a doua a meciului a fost dominată de oaspeți. Cristian Cherchez a irosit (min 52) oportunitatea desprinderii, ratând un penalty.În finalul meciului, după eliminarea lui Paul Opriș, de la gazde, Chindia a reușit să își creeze mai multe ocazii clare (min. 86 Neguț, min 91. Crinel Stoica) ratete însă. Meciul s-a încheiat astfel cu scorul de 0-0, iar Chindia, se poate spune că a pierdut două puncte importante, în lupta pentru promovare.

Articolul precedentBiciclist accidentat de un autoturism, la Dărmănești
Articolul următorColiziune între două taxiuri la Târgoviște. Un pasager a fost accidentat