Planurile conducerii clubului de liga a doua, Chindia Târgoviște, de a transfera câte un jucător în fiecare compartiment, prind contur. Clubul dâmbovițean l-a transferat pe Bogdan Șandru, fost la Dunărea Călărași.

Fundașul, de 29 de ani și 1.86 m (foto), a evoluat la prim divizionara Dunărea Călărași, în sezonul 2017-2018.

Conform celor scrise de site-ul local www.db-sport.ro

„Șandru a fost declarat jucător liber de șefii Dunării în ultimele zile ale lui 2018. În prima parte a sezonului din Liga I, fotbalistul originar din Băicoi a evoluat în șapte jocuri, dintre care în cinci titular.  Ultima apariție a lui Șandru în tricoul echipei lui Dan Alexa a fost consemnată pe 28 octombrie 2018, la remiza cu Gaz Metan de la Călărași, 0-0. Fundașul e cotat la 200.000 de euro de site-ul transfermarkt.de. “Șandru va fi jucătorul nostru pentru cel puțin un an și jumătate. Vor mai urma și alte transferuri“, a confirmat președintele Chindiei, Marcel Ghergu, pentru db-sport.ro.”

Chindia Târgoviște, conform celor declarate de antrenorul echipei, fostul internațional Viorel Moldovan, are de gând să perfecteze trei transferuri, ce să întărească echipa, ce are ca obiectiv promovarea în prim ligă. Conform celor spuse de Moldovan, Chindia va transfera un fundaș (deja adus la echipă-Bogdan Șandru), un mijlocaș ( în afara lui Mihai Neicuțescu, readus de la Dinamo) și un atacant (posibil Daniel Popa, actualmente tot la Dinamo București).

Articolul precedentȚuțuianu-Plumb, război total cu miza PSD Dâmbovița
Articolul următorRaport dramatic în cazul copilului din Găești, decedat la o clinică din București