Chindia Târgoviște si Universitatea Craiova s-au întâlnit într-un amical, oarecum forțat de împrejurări, pe terenul echipei oltene. Partida, ce a avut două reprize a câte 60 de minute, a fost câștigată cu 1-0 de echipa dâmbovițeană.

Partida dintre Craiova și Chindia a fost perfectată în ultimul moment, după ce, pe parcursul zilei de ieri, 11 iunie, ambele formații au fost informate că meciurile oficiale, din etapa programată în acest sfârșit de saptămână, în care trebuiau să evolueze, nu vor mai avea loc. Asta pentru că, la echipele adversarilor programați, Dinamo, pentru Chindia Târgoviște, și FC Botoșani, pentru U.Craiova, au fost depistate cazuri de coronavirus.

Imagine

La invitatia celor din Bănie, Chindia s-a deplasat în Oltenia pentru un amical cu U.Craiova. Antrenorii celor două echipe, Viorel Moldovan la oaspeți și L. Bergodi, la gazde, au optat pentru un meci de două reprize a câte 60 de minute.

sursa foto articol-AFC Chindia Târgoviște

Singurul gol al întâlnirii a fost marcat Valmir Berisha, de la Chindia Târgoviste, în minutul 12 (prima repriză). Ambii antrenori au efectuat numeroase modificări pe parcursul meciului, astfel ca niciun jucator nu a evoluat 120 de minute, cât a ținut partida. Meciul a fost dominat, pe alocuri chiar copios, de gazde. Cei de la U.Craiova nu au reușit însă să înscrie, în special la fazele fixe (lovituri de colț), unde s-au dovedit a fi foarte periculoși.

Chindia Târgoviște va juca primul meci oficial, de la reluarea competiției, miercuri, 17 iunie, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, în compania celor de la Viitorul Constanța. Meciul va începe la ora 20.00, și va conta pentru a IV-a etapă a play-out-ului.

Articolul precedentTânăr rănit după ce a intrat cu motocicleta într-un gard, la Bilciurești
Articolul următorAtenționare meteo! Cod portocaliu de precipitații și furtuni (și) în Dâmbovița (13-14 iunie)