Chindia Târgoviște și Universitatea Craiova s-au întâlnit, la Ploiești, pe „Ilie Oană”, într-o partidă contând pentru etapa a XVI-a a ligii întâi de fotbal. Cele două echipe au încheiat la egalitate (1-1) o partidă în care gazdele din Dâmbovița au evoluat mai bine de 60 de minute cu un om mai puțin

Gazdele de la Chindia Târgoviște veneau după o perioadă mai puțin bună în campiona, jucătorii dâmbovițeni fiind puternic admonestați de antrenorul Viorel Moldovan, înainte de această partidă. De cealaltă parte, Universitatea Craiova venea după două meciuri câștigate în care a marcat câte patru goluri (în cupă și campionat)

Iată cele două echipe trimise în terende cei doi antrenori:

Chindia: Aioani – Martac, Benga, Leca, Neciu – Neguţ, Raţă, Bic, Yameogo – Ivancic, Dumiter
Rezerve: D. Moldovan – C. Dinu, Novac, L. Mihai, Voduţ, D. Dumitraşcu
Antrenor: Viorel Moldovan

Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Bălaşa, T. Ferreira, Bancu – Ivanov, Cicâldău, Cosic – Bărbuţ, Ivan, Mihăilă
Rezerve: A. Marinescu – Vătăjelu, Acka, Qaka, Al. Ioniţă, L. Niţu, Zakaric
Antrenor: Victor Piţurcă

Prima Repriză

Imagine

Oapeții au început în forță partida de pe „Ilie Oană”, dar pe rând Mihăilă( min.3) și Ivan (min.20) nu au reușit să deschidă scorul, exasperându-l pe Victor Pițurcă, ce nu și-a mai găsit locul pe bancă. În minutul 27, atacantul gazdelor, croatul Ivancic, la o minge înaltă , în preajma careului oaspeților,i-a aplicat o lovitură de cot în plină figură lui Bălașa, arbitrul partidei arătându-i direct „roșu”. Rămase în 10, gazdele nu au mai contat în atac, până la finalul reprizei. Nici Craiova însă nu a reușit să își creeze ocazii clare de a marca, astfel că rezultatul pauzei a fost 0-0, într-o primă jumătate a meciului în care Craiova a avut o posesie de 58%.

Repriza a doua

Imagine

Gol Ovidiu Bic, min 61

Și repriza a doua a început în nota de dominare a oaspeților ce au ratat o bună ocazie, prin Cicâldău, în minutul 49.Surprinzător însă Chindia deschide scorul însă. Neguţ îi pasează lui Bic la o lovitură liberă şi fotbalistul aflat sub contract cu cei de la Craiova îl execută pe Pigliacelli din mijlocul suprafeţei de pedeapsă, 1-0 ( min.61).

Imagine

Gol Cicâldău min.64

Craiova reușește să egaleze însă destul de repede la o lovitură liberă acordată ușor de arbitrul partidei.Cicâldău execută iar mingea este deviată în poarta lui Aioani, de zidul gazdelor,  1-1 (min.64)

Până la final în ciuda dominării oaspeții nu au mai reușit să își creeze ocazii clare de gol, în vreme ce echipa lui Viorel Moldovan a acuzat efortul depus pentru a suplini lipsa unui jucător și nu a mai contat în atac. Scor Final: Chindia Târgoviște- Universitatea Craiova 1-1 (0-0)

Articolul precedentMobilizare generală la MAI, pentru zilele de alegeri. Efective impresionate (și) în Dâmbovița
Articolul următorVolei feminin| Înfrângere clară pentru CSM Târgoviște, în partida cu Știința Bacău