Caz incredibil la Gura Ocniței, în Dâmbovița. În urma unui apel la 112 jandarmii dâmbovițeni s-au deplasat de urgență la o stână, din localitate, unde un cioban se spânzurase de un copac. Prin manevre de resuscitare au reușit să-l readucă la viață.

Conform unei informări oficiale, a Inspectoratului de Jandarmi Dâmbovița, apelul la 112, primit în jurul miezului nopții, în data de 20 februarie, spunea doar că un bărbat s-a spânzurat la Gura Ocniței, iar ulterior s-au deplasat cu rapiditate la fața locului. Conform comunicării, făcute prin intermediul paginii de facebook, a Inspectoratului de Jandarmi Dâmbovița:

„Jandarmii dâmbovițeni au fost sesizați, ieri-seară, printr-un apel la 112, cu privire la un caz de sinucidere a unui bărbat din comuna Gura Ocniței.S-au deplasat în cel mai scurt timp la locul incidentului,unde l-au găsit pe cioban spânzurat.După acordarea măsurilor de prim-ajutor, jandarmii au reușit să-l readucă la viață pe bărbat, fiind preluat în stare conştientă de echipajul de la ambulanță sosit la fața locului.”

Cei care s-au deplasat la fața locului au fost componenții unui echipaj de patrulare, al Jandarmeriei, aflat în localitate, ce au putut să ajungă în cel mai scurt timp la fața locului și să înceapă manevrele de resuscitare, în timp util. Bărbatul ce a încercat să se sinucidă a fost transportat la spital, deocamdată neexistând indicii cu privire la motivul ce l-a determinat să încercerce să își pună capăt zilelor.

Articolul precedentDouă bilete la prețul unuia singur, de „Dragobete”, la Teatrul „Tony Bulandra”
Articolul următorEdiția cu numărul 3 a concursului de înot „Cupa Contratimp Chindia”