Atleții Clubului Sportiv Târgoviște au încheiat în forță ediția din acest a Campionatului Național de Semimaraton pentru seniori, tineret și juniori 1, desfășurată la Buzău, la sfârșitul săptămânii trecute.

La individual, sportivii noștri au obținut două medalii de bronz, iar la nivel de echipe, aceștia și-a trecut în cont medalia de aur. Cele trei clasări pe podium au fost la tineret.
La individual, atleții care au urcat pe podium au fost Diana Ivăncescu (antrenor Desdemona Banu Ionescu) și Cristian Stoean (antrenor Nicolae Guțoiu). Diana a încheiat cursa cu timpul de 1:25.55,12, iar în fața ei au terminat Alina Butnariu (CS Pandurii Târgu Jiu – 1:20.05.62) și Diana Vasilica Panta (ACS Da Pentru Sport – Sibiu – 1:22.16,54). În schimb, la Cristi Stoean acele ceasului s-au oprit la 1:11.15.43, iar în fața sa pe podium au terminat Peter Herman (SCM Gloria Buzău – 1:08.36,21) și Rareș Imre Miklos (CS Municipal Sighișoara – 1:09.18,96).
În concursul pe echipe – tineret, echipa dâmbovițeană alcătuită din sportivi de la CS/CSȘ Târgoviște (Cristian Stoean, Ionuț Stancu, Gabriel Șerban) au încheiat întrecerea pe primul loc. Aceasta a intrat în posesia aurului după ce a finalizat cursa cu timpul de 3:38.48. În spatele team-ului târgoviștean, pe podium, s-au regăsit echipele de la SCM Gloria Buzău (3:38.48) și CSU Cluj Napoca (3:46.29).
Cele trei clasări pe podium au mulțumit staff-ul tehnic al secției de atletism a clubului nostru. “Am mai bifat o competiție grea, dar la final rezultatele au fost pe măsură pentru sportivii clubului nostru. Ne-am dorim să urcăm pe podium și din câte se vede am reușit acest lucru. S-au îndeplinit obiectivele pentru că s-a muncit foarte mult în ultima perioadă. Ne bucură astfel de rezultate”, a declarat antrenoarea Desdemona Banu Ionescu, pentru cstargoviste.ro
Articolul precedentGeorgiana Filip și Diana Vlăsceanu, pe podium la turneul internațional “Beach Wrestling World Series”
Articolul următorMonique Coker a spus adio echipei de baschet feminin CSM Târgoviște