O coliziune în lanț, în care au fost implicate trei mașini, a avut loc la Târgoviște, la orele amiezii. Două persoane au fost rănite și au fost transportate de urgență la spital.

Update

Un conducator auto de 21 de ani nu a păstrat distanța corespunzatoare în mers șia a croșat un autoturism condus de un barbat de 38 de ani. Ulterior autoturismul a fost proiectat într-un alt autovehicul, condus de un barbat de 31 de ani. În urma impactului o femeie de 28 de ani a fost rănită.

Știre inițială

Accidentul a avut loc pe Bulevardul ”Independenței” din Târgoviște, una dintre cele mai aglomerate artere din oraș, din punct de vedere al traficului, la orele amiezii (24 februarie 2020). Conform informațiiilor furnizate de IPJ Dâmbovița, este vorba de o coliziune, în care au fost implicate trei autoturisme. Cauza probabila a producerii accidentului o reprezintă nepăstrarea distanței regulamentare în mers.

În urma impactului doua persoane, aflate în mașinile implicate în accident, au fost rănite, fiind transportate la spital.

La fața locului se desfășoară cercetări, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului.

Articolul precedentVideo| Un brad de peste 100 de ani, de aproape 10-15 metri înălțime, riscă să cadă peste Primăria Târgoviște
Articolul următorDosare penale în serie, pentru șoferii dâmbovițeni, în ultimele zile