Două coliziuni auto au avut loc în această după-amiază (13 martie), în județul Dâmbovița, în jurul orei 15.30. Două persoane, câte una de la fiecare incident, au fost accidentate și au fost transportate de urgență la spital.

Unul dintre accidente a avut loc pe raza comunei Corbii Mari. Este vorba de o coliziune între două autovehicule. Din accident a rezultat o persoană rănită și pagube materiale.
Persoana rănită a fost transportată de urgență la spital, după cum au precizat polițiștii dâmbovițeni Cauza accidentului a fost nepăstrarea unei distanțe corespunzătoare în mers. La față locului se desfășoară cercetări, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului.

Accident Izvoare, Voinești, DN 72 A (sursa foto-gazetadambovitei.ro)

Cel de-al doilea accident, ce a avut loc aproximativ la aceiași oră, s-a petrecut pe raza localității Izvoare (comuna Voinești), pe DN 72A . Un șofer,  în timp ce conducea un  Matiz, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism  condus de un tânăr din localitate.

În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală  a tânărului, care a fost transportat la  Spitalului Județean Târgoviște. Și în acest caz se efectuează cercetare la fața locului, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului.

Articolul precedentOficial! În Dâmbovița, în continuare, niciun caz de îmbolnăvire cu COVID 19 (13 martie, ora 14.00)
Articolul următorPrimăria Târgoviște închide spațiile publice, unde de obicei se adună multe persoane, la târguri duminicale