Începând de duminică, 26 martie 2023, Complexul Naţional Muzeal „Curtea Domnească” Târgovişte trece la programul de vară.
 
„Vă așteptăm la muzeele aflate în administrarea noastră pentru recreere, dar şi pentru a descoperi multiplele aspecte ale trecutului şi prezentului în plină transformare, oglindite deopotrivă într-o largă varietate de exponate, puse în valoare în expoziţiile permanente şi temporare organizate.

Astfel, noul program este următorul:
– Pentru vizitarea Ansamblului Monumental „Curtea Domnească” și al Ansamblului Brâncovenesc Potlogi, programul este de marţi până duminică, în intervalul orar 9:00 – 18:30, ultimul bilet fiind eliberat la ora 18:00. Luni este închis.

– La Muzeul de Artă, Muzeul de Istorie, Muzeul Evoluţiei Omului şi Tehnologiei în Paleolitic, Muzeul „Casa Romanţei”, Muzeul „Vasile Blendea”, Casa – Atelier Gheorghe Petraşcu, Expoziţia „Metamorfozele unui loc al memoriei: de la cavalerismul Şcolii de Ofiţeri „Ferdinand I” la spaţiul profan al procesului şi execuţiei soţilor Ceauşescu şi al sfârşitului regimului totalitar din România” și Casa Atelier „Gabriel Popescu” din localitatea Vulcana – Pandele, programul de vizită este de marţi până duminică, în intervalul orar 9:00 – 17:00. Luni este închis”, se arată într-un comunicat al Complexului Naţional Muzeal „Curtea Domnească”.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentMADR continuă și în anul 2023 programul de susținere a producției de usturoi
Articolul următorDâmboviţa. Adolescentă de 17 ani, prinsă de jandarmi că se droga în apropierea unui liceu din Târgoviște