O adolescentă de 17 ani a fost prinsă de jandarmi că se droga în apropierea unui liceu din Târgoviște. În apropierea elevei se mai aflau alți trei minori, când au fost descoperiți de jandarmi.

Tânăra a recunoscut că produsele găsite asupra sa îi aparțin, iar substanțele interzise găsite în pachețelul cu foițe pentru țigarete le folosea pentru consumul propriu. Acesteia i-au fost întocmite actele de sesizare pentru deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept. Cazul a fost predat S.C.C.O. Dâmbovița pentru continuarea cercetărilor.

„O tânără a fost surprinsă de jandarmii dâmboviţeni în timp ce consuma substanțe interzise în imediata apropiere a unei unități școlare din municipiul Târgoviște. Jandarmii aflați în timpul misiunii de menținere a ordinii publice în zona unei instituții de învățământ au observat într-un autoturism mai multe persoane, care fumau țigarete și au devenit agitate la apariția acestora.

Având în vedere comportamentul suspect al celor patru tineri, jandarmii i-au interpelat, iar în urma verificărilor au depistat asupra unei minore în vârstă de 17 ani un pachet cu foițe pentru rulat tutun care conținea în interior un mugure de culoare verde, învelit în celofan și o țigaretă tip joint, cu miros înțepător, susceptibile de a fi substanțe interzise”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Dâmbovița.

Publicitate

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentComplexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște anunţă trecerea la programul de vară
Articolul următorElevii claselor terminale de liceu vor susţine luni prima probă a simulării examenului de Bacalaureat