Spitalul Orășenesc Titu are de astăzi o nouă zonă de triaj epidemiologic. Este vorba despre un container special care a intrat în dotarea Spitalului Județean de Urgență Târgoviște (SJUT) și de care va beneficia atât personalul medical de la Titu, dar și pacienții, prin sporirea gradului de confort al acestora.

Containerul destinat trierii suspecților de SARS-CoV-2 a fost amplasat în curtea Spitalul Orășenesc Titu.

Construcția modulară în care pacienții urmează să fie primiți, înregistrați, testați și triați, în funcție de simptome, este racordată la curent electric și este dotată cu instalații de climatizare.

Pentru a vedea cum a fost organizat circuitul pacienților și al suspecților de Covid 19, președintele Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), Corneliu Ștefan, însoțit de vicepreședintele Luciana Cristea, primarul orașului Titu, Traian Niculae și managerul SJUT, Claudiu Dumitrescu, a făcut astăzi o vizită la sediul unității medicale de la Titu.

Președintele CJD, Corneliu Ștefan, a precizat că noul container va fi de un real ajutor pentru personalul medical din orașul Titu și va asigura într-o mai bună măsură respectarea normelor de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Reamintim faptul că, la sfârșitul lunii noiembrie a acestui an, Consiliul Județean Dâmbovița a asigurat finanțare Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, în vederea achiziționării a altor trei ansambluri modulare, amplasate în incinta sediului central al SJUT, la Ambulatoriul de specialitate, în Policlinică, la Unitatea Primiri Urgențe și la Secția de Boli Infecțioase, în care se face triajul și controlul pacienților suspecţi de COVID-19.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentMașinile cu volan pe dreapta din România trebuie înmatriculate până la 1 ianuarie 2021
Articolul următorAdrian Streinu-Cercel: „O să începem noul an cu masca pe figură și vrem să-l terminăm fără mască pe figură”. Recomandările specialistului pentru seara de Revelion